про проєкт спікери квитки контакти архів
en ua
22/10/2024 11:00
ЛОКАЦІЯ: UNIT.City, Київ, вул. Дорогожицька, 3
Як дістатися

Vogue Ukraine Conference: Visions of the Future

Про проєкт

Конференція Vogue Ukraine – масштабна професійна подія, яка об’єднує світових і вітчизняних лідерів у сферах моди, медіа, освіти, цифрових технологій, бізнесу та громадського активізму. Це мультидисциплінарна ініціатива для пошуку відповідей на найактуальніші виклики й запити сьогодення.

Цьогорічна конференція відбудеться в живому форматі – вже вдруге з початку повномасштабної війни в Україні.

Конференція Visions of the Future охопить такі теми:

Майбутнє цифрових медіа: еволюція журналістики, нові формати та технології. Україна та Vogue на світовій мапі.
Тенденції та прогнози: інноваційні ідеї, які змінюють креативні індустрії та суспільство.
Tech & Digital: нові цифрові можливості та їхній вплив на моду і бізнес.

partners partners partners partners
КВИТКИ

Regular

У вартість квитка входить: відвідування конференції, кава-паузи.

Стандартна ціна: 8000 грн
Ціна Early Birds: 6500 грн, пропозиція діє до 30 вересня

Charity

У вартість квитка входить: відвідування конференції, зарезервоване місце в першому або другому ряду, кава-паузи, обід. Частина прибутку від продажу charity-квитків перераховується до фонду Veteranka.

Лімітована кількість

Very Special

У вартість квитка входить: відвідування у конференції, гарантоване місце в першому або другому ряду, кава-паузи, закритий ланч зі спікерами.

Лімітована кількість

НАШІ СПІКЕРИ
speakers

Анна Вінтур

головна редакторка американського Vogue, редакційна директорка видавничого Дому Condé Nast

Головна редакторка американського Vogue і реформаторка світу глянсових медіа дама Анна Вінтур – одна з найвпливовіших фігур у модній індустрії. З 2020 року обіймає посаду редакційної директорки Condé Nast, на якій керує наповненням майже всіх брендів видавничого Дому. Два роки поспіль Вінтур особисто підтримує захід Vogue Ukraine Designers Showcase, ініційований редакцією українського Vogue у межах Тижня моди в Парижі.

speakers

Веня Брикалін

головний редактор українського Vogue

Веня Брикалін був призначений головним редактором українського Vogue у травні 2023 року. На цій посаді він розвиває унікальний візуальний стиль видання та посилює позиції бренду на міжнародній сцені. Торік Брикалін увійшов до рейтингу найвпливовіших людей в індустрії BoF 500 за версією ресурсу Business of Fashion. У межах Vogue UA Conference він проведе паблік-ток із Тіффані Годой, керівницею редакційного контенту Vogue Japan.

speakers

Катерина Осадча

Телеведуча

Ведучою Vogue UA Conference: Visions of the Future стане журналістка та соціальна діячка Катерина Осадча. Від початку повномасштабного вторгнення вона опікується пошуком цивільних, зниклих під час бойових дій та на окупованих територіях, що масштабувалося в соціальний проєкт «Знайти своїх». У співпраці з владними структурами Осадча допомагає створити дієву юридичну базу для розшуку та порятунку людей. У листопаді 2023 року Катерина запустила іменний фонд, що займається звільненням цивільних із полону, а також дітьми, які залишилися без родинної опіки.

speakers

Тіффані Годой

керівниця редакційного контенту, Vogue Japan

Журналістка, редакторка, авторка відео та подкастів, Годой розпочинала кар’єру в Токіо. Протягом останніх двох десятиліть працювала з безліччю медіа, зокрема Vogue, CNN і Highsnobiety, а також видала книгу «Порушення дефіциту стилю: вулична мода Харадзюку – Токіо». У 2010 році стала співзасновницею мультимедійного журналу та креативної студії The Reality Show. Тіффані є всесвітньо визнаною експерткою з вуличної моди та культури. У січні 2022-го вона була призначена редакційною керівницею японського Vogue. Мешкає в Токіо.

speakers

Лілія Літковська

дизайнерка, власниця бренду Litkovska

Колекції Лілії Літковської з 2017 року демонструються в офіційному розкладі Паризького тижня моди та представлені в київському ЦУМі, лондонському Selfridges, паризьких La Samaritaine, Leclaireur і токійському Dover Street Market. Дизайнерка переосмислює українські традиційні мотиви і просуває сталу моду через екологічну демі-кутюр-лінію «Артизаналь». 2020 року Літковська заснувала навчальну платформу Schooll of Art x Craft, де дає старт новому поколінню професіоналів модної індустрії – дизайнерам і керівникам модних брендів.

speakers

Одета Джейс

засновниця Storyfounders

Стратегиня нового покоління, експертка з інновацій та технологій, яка працює з прогнозуванням тенденції та цифрових рішень для модної індустрії. У 2018 році Одета заснувала консалтингову агенцію Storyfounders, що фокусується на дослідженнях майбутнього споживацької поведінки, цифрової культури, технологій Web3 та можливостей їхньої інтеграції у бізнес-стратегії. На основі цієї експертизи Одета формує чіткі дорожні карти для фешн-брендів.

speakers

Віктор Галасюк

економіст, президент Української асоціації Римського клубу

Доктор економічних наук. Автор курсу «Економічна інженерія». Ад’юнкт-професор Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs) та Київської школи державного управління (КШДУ), член Наглядової ради Київського міжнародного економічного форуму (КМЕФ) та WWF CEE. Прихильник промислового та інноваційного розвитку, що консультує парламентарів та інвесторів. У 2022 році Віктор очолив міжнародну освітню ініціативу Ukraine Global Faculty, яка організовує для українців лекції провідних професорів закордонних університетів та експертів зі світовим ім’ям.

speakers

Софія Панич

редакторка відділу краси

Доктор економічних наук. Автор курсу «Економічна інженерія». Ад’юнкт-професор Києво-Могилянської бізнес-школи (kmbs) та Київської школи державного управління (КШДУ), член Наглядової ради Київського міжнародного економічного форуму (КМЕФ) та WWF CEE. Прихильник промислового та інноваційного розвитку, що консультує парламентарів та інвесторів. Ньюйорківка Софія почала свою кар’єру у видавничому домі Condé Nast: спочатку в журналі Glamour, а потім в Allure, де пропрацювала майже десять років. Як редакторка відділу краси в друкованому виданні, а пізніше в онлайні Софія багато писала про індустрію, керувала цифровою стратегією бренду та запустила франшизу Best of Beauty. У 2019 році переїхала до Лондона, де працювала в медіа Popsugar UK та ретейлері Farfetch. Сьогодні вона незалежна авторка і консультантка, що співпрацює з престижними брендами, як-от Pat McGrath Labs. Пишаючись українським походженням, Софія використовує свої цифрові платформи, щоби підвищити обізнаність про війну в Україні.

speakers

TBA

speakers

TBA

ЗАПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

Чи можу я придбати квиток у день події?

У вас буде можливість придбати квиток у день проведення заходу за ціною “в день проведення” за умови наявності квитків.

Чи можна повернути квитки?

Повернення квитків можливе лише у випадку скасування події.

Чи відбудеться подія у разі оголошення повітряної тривоги?

Якщо буде оголошено повітряну тривогу, конференцію буде зупинено, всі учасники заходу евакуюються до укриття в місці проведення події.

Де знаходиться найближче укриття?

На території UNIT.City. Перед початком заходу гостям буде надано інструктаж та показані шляхи евакуації до найближчого укриття.

Чи буде онлайн-трансляція і доступ до відеозапису виступів конференції після її закінчення?

Онлайн-трансляція і відеозаписи виступів не передбачені.

АРХІВ
photo
photo photo photo
photo photo
photo photo
photo photo
photo photo photo photo photo photo photo photo photo photo